U13B 22/10/2017 KVB - Zennester Hombeek

EINDSTAND : 2-3

 

Zondagochtend, een beetje een echte “herstdag”, wat regen, wat wind.  Maar vooral veel enthousiaste voetballers !

 

Aanwezigen: Andreas, Arthur, Jente, Jenten, Josse, Luca,Matthew, Milan, Seppe, Willem Daan, Ward

Gekwetst / Ziek; Cis en Mats

 

We kennen de tegenstander ondertussen na 3 opeenvolgende jaren al een beetje, hoewel hun ploeg blijkbaar het laatste jaar zwaar aangepast is geweest.

 

We starten, en ….. wat is dat nu ?  Kv bonheiden heeft het precies niet door dat we al begonnen zijn…. 10 seconden en het staat al 0-1.  Niemand aandachtig genoeg dus en zeker nog niet in het spel.  Maar we zijn ineens wakker geschud en gaan er volop voor ! We maken kansen, we zetten ons terug gelijkwaardig tov Zennester.  Hun aanvallen komen niet door, onze aanvallen gaan steeds beter en beter.  En dan in de laatste seconden van het eerste kwart, schiet Josse vooruit, krijg de bal diep aangespeeld en komt alleen voor doel; GOAL !!  wat een schot !

 

Tweede kwart, gaan we in het zelfde verhaal verder, de 2 ploegen blijken wat aan elkaar gewaagd, en we krijgen dan ook een kwart met wat aanvallen van beide teams, maar zonder doelpunten.

 

Even rusten en ons wat opwarmen.

 

Derde kwart start en iedereen geloofd in onze kansen !  Een paar mooie acties van de tegenstander die steevast worden gestopt door onze verdediging en doelman, maar dan plots in minuutje 37 hobbelt de bal over het terrein, en bots naast onze doelman, de verste paal binnen.  Stuiterende bal, niets aan te doen, kan ddus alle kanten uit .

 

Vierde kwart starten we dus met een 1-2 achterstand, maar na een 5 tal minuten spelen schiet Willem Daan , na een heel mooie beweging de bal tegen de deklat, de bal komt terug en Seppe laat de kans niet koud en vlamt hem erin ! 2-2 Komaan boys!

 

Maar dan in de laatste minuut voor het fluitsignaal , komt Zennester nog eens opzetten, de bal wordt naar ons doel geschoten, onze doelman zit er mooi tussen maar kan de bal niet vasthouden, en de mannen van Zennester, staan op hun posities en vlammen de bal er in de herneming in.

 

Wat kunnen we stellen na deze wedstrijd, wat Domi ook mooi verwoord heeft aan de spelers ;

De vorige wedstrijd verloren we , zelf met hulp van 2 zaterdagspelers met 5-2, vandaag staat er een volwaardige zondagploeg op het terrein en we zien voetbal.  Dat we misschien iets of wat onterrecht verloren zouden hebben en dat gelijkspel beter zou geweest zijn, zijn wij ook overeens.  Maar we hebben samenspel, mooie passenspel, en mooie acties gezien, samengevat we hebben mooi voetbal gezien.

 

 

VOLGEND WEEKEND GEEN JEUGDVOETBAL !  dus onze volgende wedstrijd zal doorgaan op 05/11/2017 om 9u30 in en tegen Kontich.  Vorige wedstrijd tegen hen was op 10/09 en verloren 3-6.

 

Trainingen gaan gewoon door !