U13B KV Bonheiden - Aartselaar 4-7

Zondag 12 november 2017

 

Wedstrijd tegen Aartselaar

Start uur 9u45

 

Aanwezigen: Arthur, Andreas, Joel, Milan, Matthew, Willem Daan, Luca, Ward, Seppe, Jente, Jenten en Mats

Ziek; Cis

Afwezig; Josse

 

Regen, regen en nog eens regen, de opwarming viel in het water, maar de boys hadden er blijkbaar zin in !

 

Scheidsrechter net op tijd ter plaatse om de match te laten starten.

 

Eerste kwart rusten Andreas, Milan, Joel en Mats

In het doel Jente

 

Na slechts 1 minuut krijgen we een onnozel tegendoelpunt te verwerken. Een onoplettendheid … niemand die de bal stop en bam binnen.

We drukken nu wat harder maar geraken niet echt aan het doel, en dan in minuutje 12 , na een aantal practige reddingen van onze doelman, vlamt de bal er mooi in…  We staan 0-2 achter na het eerste kwartier.

 

Tweede kawart rusten Arthur, Matthew, Willem Daan en Luca

In doel Jente

 

Opnieuw rukken de mannen van Aartselaar sterk op, we krijgen de bal niet naar voor en al onze aanvalspogingen stranden.  De bal komt op minuut 18 knap voor doel en knalt de netten in, zelfde verhaal op minuut 28.

We gaan rusten met een 0-4 achterstand.

 

Derde kwartier rusten Ward, Seppe, Jente en Joel;

In doel Arthur

 

We starten volledig anders, we zetten een pak meer druk en gaan vooruit ! na wat prachtige passen en samenspel komt de bal bij Willem Daan die het in één tijd afmaakt en scoort !

5 minuten later komt Jenten voo doel na een vrije trap en wederom doelpunt !

Na het derde kwart hebben we een 2-4 op het scorebord staan.

 

Vierde kwart rusten Jenten, Andreas, Milan en Mats (deze gaan na 7.5 minuut terug het veld op in de plaats van Joel, Willem Daan, Matthew en Luca)

In doel Arthur

 

Na 5 minuutje voetballen en prachtig samenspel, scoort Willem Daan zijn 2de doelpunt van de wedstrijd , en 2 minuten later knalt Seppe de bal ook tegen de netten.

We hebben nog 8 minuten te gaan en het staat 4-4 !

Een heleboel spelers voor het doel van Arthur (ik telde er zowat een 10 tal) en de bal komt ongelukkig via een speler van KV bonheiden in het doel, niets aan te doen, we blijven gaan !

Maar daar is Aartselaar met hun invaller van formaat, in de 58ste en 59ste minuut knalt die jongen nog 2x met een lobbal over Arthur heen , net onder de deklat het doel in.  Onmogelijk deze ballen te vangen !

 

Einstand is dus 4-7