U13 Reet SK - Kv Bonheiden: 2-1

18/02/2018

Wedstrijd op en tegen Reet SK

Aanvang wedstrijd :9u30

 

Vandaag speelden mee: Arthur, Jente, Jenten, Matthew, Milan,Luca, Mats, Joel, Ward en Seppe

Bleven thuis: Willem Daan, Josse en Adreas

 

Aanvang van de wedstrijd op een redelijk bevroren ondergrond.

En ook dat hadden we voorzien tijdens de opwarming, korte sprintjes en proberen te stoppen, wat absoluut niet evident was, de noppen bleven effectief bovenop het veld en er waren precies 10 schaatsers ipv voetballers te zien.

 

We vangen de wedstrijd aan, en Milan en Matthew blijven het eerste kwart als reserven aan de kant.

Nog geen 2 minuten ver en steeds de druk opgedreven (jaja zelf al in 2minuten) komt het balletje dat Reet terugkaatst wel heel goed voor hun spits, en die knalt de bal richting doel, een balletje dat er eigenlijk over moet gaan , beland net onder de deklat binnen.  Koppekes omhoog en volop blijven gaan dat is de spirit en dat doen ze ook onze jongens.  Blijven combineren, voetballen en voetbal laten zien !

Na het 1ste kwart stat het dus 1-0

 

Tweede kwart vangen we aan met Ward en Mats als reserven aan de kant.

We blijven drukken en we gaan steeds meer de aanval in; we zien prachtige combinaties die steeds dichter tot aan het doel komen, een paar “ferme” knallen naar het doel maar steeds hing er een doelman in de weg.

En dan op aangeven van Seppe, knalt Jente de bal het doel in !  vollenbak gaan ! de bal op de middenstip en terug de wedstrijd hervatten, en gaan om een achterstand om te zetten in een voorsprong MAAR daar komt de spits van Reet, en vlamt de bal het doel in.

Rusten doen we dus met 2-1 op het scorebord.

 

Derde kwart, Seppe en Luca blijven als reserve aan de kant

De aanvallen staan dit kwart zowat gelijk voor Reet als voor Bonheiden, prachtige aanvallen, prachtig samen spel en heel knappe reddingen van onze doelman !

We blijven alles geven voor op zijn minst een gelijkspel aftedwingen !

 

Vierde kwart rusten Jenten en Joel, en het vierde kwart is een weerspiegeling van het derde kwart, meer kunnen we er niet van zeggen. 

 

Eindstand 2-1

MAAR iedereen is er vollenbak voor blijven gaan en blijven voetballen !  Top gasten !!