Vraag nu uw jeugdabonnement 2019-2020 aan! Aanbevolen

Mevrouw, Mijnheer,

U kunt zich, tegen de prijs van 25€, een abonnement aanschaffen voor alle thuiswedstrijden der reserves- en jeugdelftallen van KV Bonheiden voor het seizoen 2019-2020.

De normale toegangsprijs voor alle jeugd- en reservewedstrijden bedraagt : 2,50 €

Komt U uw zoon of dochter regelmatig steunen bij hun thuiswedstrijden dan bespaart U, a rato van 14 thuiswedstrijden per seizoen, toch al vlug 10,00 € of 28,5%.

Lijkt U dit een interessant voorstel?

Bestellen dan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De betaling kan gebeuren bij afhaling van het abonnement of via overschrijving op rekening

BE75 3200 3855 5651 – KV Bonheiden – W. Wittocx – Kard. cardijnlaan, 26, 2820 Bonheiden met

vermelding : Jeugdabonnement en naam van de aanvrager.

U kan uw abonnement ophalen tijdens het weekend volgend op uw aanvraag.

Het jeugdabonnement is echter niet geldig tijdens de tornooien ingericht door de club (Paas- en Debutantjestornooi).

Sportieve groeten,

Eddy Stevens