MEDEDELING I.V.M. EEN ONGEVALSAANGIFTE.

Niettegenstaande herhaaldelijke opmerkingen en een duidelijke beschrijving van hetgeen moet gebeuren bij het aangeven van een ongeval ontving ik dit weekeinde weer aangiftes die niet in orde waren.

Nogmaals : steeds een klevertje van de mutualiteit bijvoegen en NIETS invullen op het voorblad van de aangifte. Dit mag alleen door de gerechtigde correspondent van de club worden ingevuld !

Ook de nieuwe ongevalsaangiftes moeten worden gebruikt; zij zijn steeds beschikbaar op het terrein of op het secretariaat.
Gelieve dus steeds de richtlijnen na te leven die uitvoerig zijn weergegeven op onze website.

Indien een aangifte, die aan de club wordt afgegeven, niet meer voldoet aan deze richtlijnen zal ze NIET MEER aan de KBVB worden opgestuurd en zal er dan ook geen financiële tussenkomst vanwege de KBVB zijn.

Namens KV Bonheiden,

W.Wittocx

Meer info?

Aangifte formulier kan je hier vinden