Laurent Van Dessel

Laurent was sinds de jaren 60 een trouw en fervent supporter van onze geel-zwarten. Alle thuiswedstrijden en vroeger ook de uitwedstrijden werden steeds gevolgd. Aan de Mechelsesteenweg, aan de Mechelsbroekstraat en sinds 1979 aan de Eisenhowerlaan, Laurent volgde de verhuis van de club steeds mee.

Waarschijnlijk is het toeval, maar zijn trouwe maat van de laatste jaren Swake, waarmee hij bijna alle zaterdagnamiddagen thuiswedstrijden volgde, overleed ook onlangs. Misschien zijn ze elders herenigd en kunnen ze hun verhaaltjes en gesprekjes voortzetten.

Zijn jaarlijks abonnement droeg steeds hetzelfde nummer, een nummer dat zonder tegenspraak van hem was. Hij was immers nr.1.

Namens KV Bonheiden bieden wij de familie onze oprechte en innige deelneming aan.